Mobil Konkasör & Beton Santrali İhracatı

Mobil Konkasör & Beton Santrali İhracatı
Taş kırma eleme ve beton santralleri tesisleri üretimi alanında, her aşamada müşterilerinin taleplerine cevap verecek makina ve tesisler imal eden General Makina, 2023 Yılının son çeyreğinde de Dünyanın dört bir yanına, konkasör ve beton santralleri ihraç etmeye devam ediyor.
Sıradaki durağımız Tanzanya, buradaki müşterimizin talebi üzerine aynı şantiye sahasında görev alacak, mobil sistemde Taş kırma eleme tesisi GNR 950 ile mobil olarak hazır beton üretebilen M-Titan 100 beton santrali imalatları tamamlanıp, ihracatları yapılmıştır.
Bu projedeki tesislerimiz ile tüvenan haldeki kaya ve taşlar kırılarak aynı şantiye sahası içerisinde, beton santrali agregası boyutuna getirilip işlendikten sonra, minimum zaman ve nakliye giderleri ile hazır beton olarak üretilmektedir.

Sahra altı Afrika’sında gün geçtikçe tesislerini yaygınlaştıran General Makina başarılı finans, üretim, lojistik, kurulum, satış sonrası teknik destek ve yedek parça ağı ile müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor...